Onbeperkt tapas eten

De Bodega Boot

Scroll naar beneden voor meer info!

Combineer een rondvaart met onbeperkt tapas eten


WOE – VRIJ groepen

ZAT – ZON iedereen


Meerweg 60D
9606 PP Kropswolde

Telefonisch vanaf 14 uur:

0598 744 000

Unieke locatie

Vaar mee over het Zuidlaardermeer

Bij ons restaurant in Kropswolde ligt ook onze Bodega Boot aangemeerd. Je kunt daarom nu onbeperkt tapas eten combineren met een rondvaart over het Zuidlaardermeer!

De rondvaart bestaat uit een 1,5 uur durende tocht over het meer, met daarna een diner in ons restaurant. Op de boot kun je vast genieten van een lekker drankje en een broodje met smeersels. Na de rondvaart schuif je aan in het restaurant en kunnen jullie genieten van onze lekkere tapas!

Doordeweeks is de Bodega Boot alleen te boeken voor groepen. In het weekend zijn er twee momenten dat je mee kunt tijdens de rondvaart, voor je diner bij Bodega y Tapas.

Boek vandaag nog

Neem contact op

Weekendrondvaart

Op zaterdag en zondag is de Bodega Boot te boeken voor iedereen! Om 15.30 uur en om 18.30 uur vertrekken we voor een rondvaart van 1 – 1,5 uur. Wanneer je weer aan wal bent, kun je aanschuiven in ons restaurant om onbeperkt tapas te eten! De prijs van de rondvaart, inclusief onbeperkt tapas eten, is €44,50 per persoon.

Boek een rondvaart inclusief onbeperkt tapas eten! 

Rondvaarten voor groepen

Groepen kunnen op woensdag t/m vrijdag een rondvaart combineren met een diner. De kosten van de rondvaart zijn €275,- voor 1,5 uur. Dat is exclusief eten en drinken. Er kunnen maximaal 40 personen op onze Bodega Boot.

Bij groepen vanaf 10 personen kun je vervolgens gebruik maken van een groepsarrangement. Deze kun je geheel naar eigen wens samenstellen: je kunt kiezen of je van de kaart wilt bestellen of gebruik wilt maken van een groepsmenu. Bij een groepsmenu worden er drie rondes met grote planken geserveerd, vol met gerechtjes die je zelf van tevoren uitkiest.
Het groepsarrangement kan ook aangevuld worden met desserts en/of drankjes.

Als je je eigen arrangement hebt samengesteld, zal de prijs per persoon berekend worden, zodat je gelijk weet wat het gaat kosten. Na het indienen van de groepsaanvraag ontvang je een bevestiging van ontvangst. Dit is nog geen bevestiging van je reservering. Wij zullen contact met je opnemen om je reservering definitief te maken!

Rondvaarten inclusief tapas zijn al vanaf 12.00 uur mogelijk! Wil je overdag graag varen en eten? Dat kan in combinatie met een groepsmenu! Van de kaart bestellen is voor 16.00 uur niet mogelijk.

Boek een rondvaart voor een groep! 

Maak een reservering

Wanneer kom je bij ons eten?

Kies een vestiging