Vacature bedrijfsleider – Groningen

Heb jij er altijd van gedroomd om jouw eigen restaurant te runnen? Wil jij graag leidinggeven aan jouw eigen team en sta jij te springen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Wie weet ben jij de nieuwe bedrijfsleider een van de drie locaties van Bodega y Tapas in Groningen!

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van het gehele team. Verder ben je verantwoordelijk voor het plannen, regelen en bijsturen van de medewerkers in de werkuitvoering en voorziet in het operationele personeel beheer (verzuim, functioneren, werving en selectie). Om jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren krijg jij bepaalde richtlijnen vanuit Bodega y Tapas, binnen die richtlijnen mag jij als bedrijfsleider helemaal zelf bedenken hoe je jouw werkzaamheden inricht. Leuk he, zo kun je jouw werk helemaal eigen maken!

Heb je interesse?

Solliciteer!

Wat bieden wij?

Naast een ontzettend gezellige werkplek zorgen wij ook voor:

– een salaris in overleg, afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd;

– 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/week);

– een aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie ben jij?

Naast dat jij een passie hebt voor de horeca;

– ben jij een echte teamplayer en weet jij als geen ander jouw team te enthousiasmeren;

– heb jij een aantal jaar ervaring in een leidinggevende functie;

– ben jij servicegericht en maak je het gasten graag naar de zin;

– weet jij het hoofd koel te houden in stressvolle situaties en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

– heb je vooral erg veel zin om weer aan de slag te gaan!

Jouw toekomstige werkplek

Bodega y Tapas is een snelgroeiende organisatie met inmiddels 7 vestigingen in Groningen, Haren, Kropswolde, Assen en Leeuwarden. Gasten kunnen voor een vaste prijs de gehele avond genieten van al het lekkers dat onze tapaskaart te bieden heeft. Zonder tijdslimieten of andere regels. Daarnaast serveren wij de lekkerste cocktails en andere drankjes. Gezelligheid, gastvrijheid en een warme Spaanse sfeer; dat vinden wij belangrijk bij Bodega y Tapas! Daarom zorgen wij er graag voor dat onze medewerkers alles hebben wat nodig is om uit te kunnen blinken in hun werk. Door de verschillende vestigingen in Groningen stad (en daarbuiten) zijn doorgroeimogelijkheden, opleidingsmogelijkheden, etc. zeer divers!

Ben je al enthousiast geworden? Neem dan snel contact op en wellicht drinken wij binnenkort samen een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken!

Maak een reservering

Wanneer kom je bij ons eten?

Kies een vestiging